À La Carte
Forretter
Starters
1. 6 stk. Miniforårsruller
kr. 45,-
2. 4 stk. Indbagte kinarejer med sursød sovs
kr. 52,-
3. Hønsekødssuppe
kr. 40,-
4. Pekingssuppe
kr. 40,-
Hovedretter
Main courses
10. Svinemørbrad med grøntsager
(med eller uden stærk sovs)
kr. 128,-
11. Indbagt svinemørbrad med sursød sovs
kr.128,-
12. Dybstegt svinemørbrad i sursød sovs
kr. 128,-
13. Oksekød med grøntsager
(med eller uden stærk sovs)
kr. 128,-
14. Oksekød i karry
kr. 128,-
15. Kylling med grøntsager
(med eller uden stærk sovs)
kr. 125,-
16. Gongbao kylling med nødder
kr. 125,-
17. Kylling i karry
kr. 125,-
18. Indbagt kylling med sursød sovs
kr. 125,-
19. Andesteg med kinesiske svampe
kr. 148,-
20. And med sursød sovs og ananas
kr. 148,-
21. And med garniture, ingefær og cognac
kr. 148,-
22. Kinarejer med grøntsager
kr. 148,-
23. Indbagte rejer med sursød sovs
kr. 148,-
24. Seafood
kr. 168,-
Nudler, Ris & Signature Retter
Noodles, Rice & Signature Dishes
30. Stegte nudler deluxe
(rejer, skinke, kylling og grøntsager)
kr. 128,-
31. Stegte ris deluxe
(kylling og grøntsager)
kr. 128,-
32. Luksus Forårsrulle m. kylling og skinke
(kylling og grøntsager)
kr. 75,-
Sushi
Menu A (14 stk.)
Uramaki: 4 stk. california , 4 stk. crispy ebi
Nigiri: 2 stk. laks, 2 stk. tun, 2 stk. reje
kr. 129,-
Menu B (32 stk.)
Uramaki: 8 stk. alaska maki, 8 stk. avocado maki
Futomaki: 5 stk. california big, 5 stk. ebi tempura
Nigiri: 2 stk. laks, 2 stk. tun, 2 stk. reje
kr. 249,-
Menu C (54 stk.)
Uramaki: 8 stk. alaska maki, 8 stk. avocado maki,
8 stk. grill shake maki, 8 stk. rainbow
Futomaki: 5 stk. california big, 5 stk. ebi tempura
Nigiri: 4 stk. laks, 4 stk. tun, 4 stk. reje
kr. 429,-