À La Carte

Forretter
Starters

1. 6 stk. Miniforårsruller
kr. 45,-

2. 4 stk. Indbagte kinarejer med sursød sovs
kr. 52,-

3. Hønsekødssuppe
kr. 40,-


4. Pekingssuppe
kr. 40,-

Hovedretter
Main courses

10. Svinemørbrad med grøntsager
      (med eller uden stærk sovs)
kr. 128,-

11. Indbagt svinemørbrad med sursød sovs
kr.128,-

12. Dybstegt svinemørbrad i sursød sovs
kr. 128,-

13. Oksekød med grøntsager
(med eller uden stærk sovs)
kr. 128,-

14. Oksekød i karry
kr. 128,-

15. Kylling med grøntsager
(med eller uden stærk sovs)
kr. 125,-

16. Gongbao kylling med nødder
kr. 125,-

17. Kylling i karry
kr. 125,-

18. Indbagt kylling med sursød sovs
kr. 125,-

19. Andesteg med kinesiske svampe
kr. 148,-

20. And med sursød sovs og ananas
kr. 148,-

21. And med garniture, ingefær og cognac
kr. 148,-

22. Kinarejer med grøntsager
kr. 148,-

23. Indbagte rejer med sursød sovs
kr. 148,-

24. Seafood
kr. 168,-

Nudler, Ris & Signature Retter
Noodles, Rice & Signature Dishes

30. Stegte nudler deluxe
(rejer, skinke, kylling og grøntsager)
kr. 128,-

31. Stegte ris deluxe
(kylling og grøntsager)
kr. 128,-

32. Luksus Forårsrulle m. kylling og skinke
(kylling og grøntsager)
kr. 75,-

Sushi

Menu A (14 stk.)
Uramaki: 4 stk. california , 4 stk. crispy ebi
Nigiri: 2 stk. laks, 2 stk. tun, 2 stk. reje
kr. 129,-

Menu B (32 stk.)
Uramaki: 8 stk. alaska maki, 8 stk. avocado maki
Futomaki: 5 stk. california big, 5 stk. ebi tempura
Nigiri: 2 stk. laks, 2 stk. tun, 2 stk. reje
kr. 249,-

Menu C (54 stk.)
Uramaki: 8 stk. alaska maki, 8 stk. avocado maki,
8 stk. grill shake maki, 8 stk. rainbow
Futomaki: 5 stk. california big, 5 stk. ebi tempura
Nigiri: 4 stk. laks, 4 stk. tun, 4 stk. reje
kr. 429,-